Sponsorer & samarbetspartners

Sponsorer

AniCura är SVTH´s huvudsponsor. De lägger regelbundet upp fina inlägg om våra medlemmar. Läs mer om det genom att klicka på bilden. Är du medlem så får du gärna skriva ihop en text med bild, ange ”AniCura blogginlägg” i ämnesraden och maila till info@svth.se, så kanske just ditt ianicura_logo_liggande_cmyknlägg kommer med på deras hemsida!

Tack på förhand!


Samarbetspartners

Är du aktiv medlem i föreningen får du rabatt på behandlingar och undersökningar hos våra samarbetspartners. Visa giltigt medlemskort för SVTH för rabatt.

Dogmotion i Tumba

”Vi genomför besiktning eller utredning på din hund. Vi går igenom hela din hund för att se om det finns problem som behöver rehabilitering eller veterinärvård. Utöver den fysiska besiktningen görs även en rörelseanalys och 4-leg check. Dvs att vi med hjälp av en specialvåg kan se hur mycket din hund belastar varje ben. Vi besiktigar även tävlings eller tjänstehunden för att se hur vi med hjälp av rätt träning kan förebygga skaderisker och förbättra din hunds prestation.”


Stockholms hundmassage

Hundmassage med fokus på hundens individuella förutsättningar och villkor. All massage skall vara frivillig för hunden som skall kunna pausa om och när den vill. Även hembesök. Företaget innehar F-skatt och ansvarsförsäkring.  Även kvällstider och helger.


Är du eller vet du någon som skulle vilja stötta föreningens medlemmar och bidra till en bättre livskvalité för våra Sociala Tjänstehundar så kontakta info@svth.se.