Sponsorer & samarbetspartners

Sponsorer

Just nu söker vi nya sponsorers! Är du intresserad eller vill tipsa om något så mejla gärna till info@svth.se


Samarbetspartners

Är du aktiv medlem i föreningen får du rabatt hos våra samarbetspartners. Visa giltigt medlemskort för SVTH för rabatt alternativt eventuell rabattcheck.

Dogmotion i Tumba

”Vi genomför besiktning eller utredning på din hund. Vi går igenom hela din hund för att se om det finns problem som behöver rehabilitering eller veterinärvård. Utöver den fysiska besiktningen görs även en rörelseanalys och 4-leg check. Dvs att vi med hjälp av en specialvåg kan se hur mycket din hund belastar varje ben. Vi besiktigar även tävlings eller tjänstehunden för att se hur vi med hjälp av rätt träning kan förebygga skaderisker och förbättra din hunds prestation.”


Stockholms hundmassage

Hundmassage med fokus på hundens individuella förutsättningar och villkor. All massage skall vara frivillig för hunden som skall kunna pausa om och när den vill. Även hembesök. Företaget innehar F-skatt och ansvarsförsäkring.  Även kvällstider och helger.


Algguttens Hundmat

AlgGutten är ett familjeföretag som drivs av familjen Bjurvald Gistedt sedan 1999.  Vårt ständiga mål är att utveckla det optimala torrfodret och våra produkter är av Premium och Superpremium-kvalitet.  Vi strävar efter närproducerat foder med närproducerade råvaror av hög kvalitet och nära kontakt med våra leverantörer och kunder.  Fodret tillverkas i Västergötland och finns idag hos ca 40 återförsäljare runt om i landet, hos både hundcenter, rehab, zoobutiker och onlineåterförsäljare.


Är du eller vet du någon som skulle vilja stötta föreningens medlemmar och bidra till en bättre livskvalité för våra Sociala Tjänstehundar så kontakta info@svth.se.